Fotograf Jakub Ludvík si svůj slavnostní večírek užíval plnými doušky. Na křest jeho Diáře dorazila spousta známých osobností. Dorazila i rodinka Vágnerů, režiséři Zdeněk Zelenka a Václav Vorlíček, Yvetta Blanarovičová nebo politik Oldřich Lomecký (TOP 09).

Bočanová to roztočila s dcerou Marinkou

Byla mezi nimi i Mahulena Bočanová, které dělala doprovod její dcera Marinka. A pořádně se spolu na parketu rozparádily!

Marinka byla ostatně jednou z hlavních hvězd večera. Navštěvuje sice speciální školu, přesto zapózoval Ludvíkovi během prací na jeho Diáři. A dle slov její hrdé maminky jí vystihl Ludvík takřka dokonale. I když to neměl příliš snadné - Marinka si k tělu jen tak někoho nepustí.

Marinčina podařená fotka teď visí i u Mahuleny doma. V ten samý den, kdy vznikla, se však do ateliéru vypravila i samotná Bočanová. A nafotila odvážné akty. Ukázala na nich, že má i po čtyřicítce stále co nabídnout.

Fotograf jak utržený ze řetězu: Bohouše líbal na pupík

Fotograf Ludvík slavil během večera, který Bočanová moderovala společně s Kateřinou Kristelovou, vskutku naplno.

Líbal, koho potkal, a vášnivou scénu sehrál i se zpěvákem Bohoušem Josefem. Nejen, že se mu vrhal kolem ramen, ale také s ním sehrál erotickou scénku!

Při zpěvákově vystoupení padl Ludvík do kolen a začal napodobovat situaci, která se do slušné společnosti příliš nehodí... Dal tak vzpomenout na jiný skandál - vášnivou líbací scénu s Jiřinou Bohdalovou. Herečka se z jeho francouzáku dlouho nemohla vzpamatovat.

Polibků však padlo do konce večera ještě mnohem víc. Tenhle křest byl opravdu divoký!

Fotogalerie
27 fotografií