Jako kmotra pro svůj kalendář si Michaela vybrala muzikanta Michala Davida a ředitele společnosti Global energy, pro kterou Ochotská kalendář nafotila. S Michalem Davidem Míšu pojí letité přátelství. Známý muzikant se několikrát nechal slyšet, že je Míša nejen dobrá moderátorka, ale také zpěvačka. Sám byl v šoku, když ji poprvé slyšel zpívat.

Míše na večírku překvapivě chyběl její přítel Michal Exner. Žádné trhlinky ale ve vztahu prý nejsou. "Vše je v pořádku. Stále se velmi milujeme. Jen se neradi vystavujeme na veřejných akcí. Tohle je pro mě hodně pracovní večer. Mnohem radši si jeden druhého užijeme bez kamer v soukromí nebo na dobré večeři," vysvětlila Michaela, která do Sahara café dorazila luxusní limuzínou.

Do podniku ji pak doprovodil producent kalendáře Jiří Wohlmann. Míša kalendář nafotila na Kanárských ostrovech, kde vznikly svůdné fotky. Křest moderoval Libor Bouček a během večera zazpívala Tereza Kerndlová. Na své nástroje zahrály i houslistky Femme Fattale.

Akci si nenechali ujít například Míša Nosková, Nikol Moravcová, Karel Vágner nebo Felix Slováček. Během večera Míša předala šeky na celkem 220 tisíc korun. Poputují dětem z dětských domovů v Opařanech a Kolíně.

Fotogalerie
28 fotografií