Její slavnější jmenovkyně Anastázie Makarenko randí se slavným americkým hercem Mickeym Rourkem.

Taťána Makarenko má sice doma o poznání chudšího českého hokejistu, ale nelituje. A je ochotná se po boku Zdeňka Bahenského, exmanžela modelky Vlaďky Erbové, klidně i uskromnit. Je tak k mání za 120-150 Kč na hodinu!

Mafián z ní udělal svou princeznu...

Ukrajinská modelka Táňa Makarenko (22) se narodila v Oděse a ve svém minulém vztahu si mohla připadat skoro jako princezna. Její milý jí zahrnoval penězi a luxusem. Co na tom, že se jednalo o švýcarského mafiána.

Nyní se však Táňa, se kterou se bývalka jejího přítele Vlaďka Erbová rozhodně kamarádit nechce, výrazně uskromnila. A dokazuje, že pro mladou holku mohou city znamenat víc než naditá peněženka.

Erbové expřítel si totiž nemůže dovolit nějaké přehnané rozmazlování své nové přítelkyně, platí ostatně alimenty na dceru Viktorii, kterou má s českou modelkou. Že by mu však jeho nová, ukrajinská láska utekla za bohatším, to nehrozí. "Zdeňka miluju, naše láska je pro mně důležitá," prozradila Makarenko pro Super.cz.

... teď se živí jako hosteska

Kráska z Ukrajiny tráví s hokejistou Bahenským hodně času. Vedle toho však pracuje i jako hosteska, především na akcích, pořádaných jednou tuzemskou sázkovou kanceláří. A pobírá přitom prý kolem 120-150 Kč za hodinu.

Chce se však živit pokud možno počestně, úlety prý už má za sebou. Třeba svlékání na erotickém veletrhu, kde na veřejnosti předváděla lesbický sex, má už prý za sebou. I proto se do ní dřív Erbová párkrát obula na veřejnosti.

Fotogalerie
7 fotografií