Darinu Rychtářovou z pražské Nemocnice Na Homolce, kam ji po kolapsu v koupelně odvezla záchranka, propustili o víkendu. Po řadě vyšetření se shodli, že je čas, aby se Darina vrátila do své vily v Říčanech. „Máma se už cítí mnohem lépe,“ prozradil Blesku starší syn Josef.

A hned druhý den Blesk Darinu zastihl, jak jde ke své sousedce a kamarádce s cukrovím. Zřejmě se jí už stýskalo po společnosti. Vypadala ale spokojeně a je na ní vidět, že výrazně zhubla a opravdu jí to sluší.

Rychtář zvelebuje dům Bartošové

Když Blesk Darinu oslovil s tím, jaký je teď její vztah s manželem, kterého nechtěla ani vidět a jenž její kolaps obrečel, odmítla mluvit. Zřejmě už chce na peklo, které před časem prožila, zapomenout. Josefa Rychtáře zřejmě návrat manželky domů potěšil, ale i přesto se věnoval Bartošové.

Svůj slib, že jí bude pomáhat, plní do poslední tečky. Nejenže zvelebil zahradu zpěvačky, teď jí uklidil i garáž. Našel tam ještě věci bývalého manžela Bartošové Jiřího Pomeje a hned mu psal, že mu je chce vrátit. „Ahoj, Jirko, oslovuji tě proto, že jsem při úklidu garáže Ivety našel tvá alba s foto. Rád bych ti to nějakou cestou předal,“ napsal Rychtář, který tak definitivně vyklidil Pomeje z domu Bartošové.

Fotogalerie
11 fotografií