Rychtář dokonce zamířil ke své rodině a vypadá to tak, že velké lásce s Bartošovou odzvonilo… Iveta si přála, aby si ke štědrovečernímu stolu zasedla společně s Arturem a milencem. Jenže její syn zůstal u táty Ladislava Štaidla, Rychtář slavil s manželkou Darinou a zpěvačka se doma opuštěná svíjela v bolestech ramene, které se jí po operaci začalo opět ozývat. Přibližně tak se to odehrávalo v deníčku Blesku, ve kterém se Bartošové hroutil i milostný vztah.

Ani ve skutečnosti to podle informací Blesku s ní a Josefem není růžové. Z milence se stal ošetřovatel, což nakonec i sám Rychtář nepopřel. „Ivetu jsem neopustil, a nemíním ji ani opustit. Mám ji rád, starám se o ni a máme spolu krásný přátelský vztah,“ přiznal Blesku, ale ve svém vyjádření zapomněl, že před časem vyhlašoval, jak Ivetu miluje.

Sice říká, že ji neopustil, ale přesto na svátky hodil zpátečku a zamířil k rodinnému krbu. Pak, když vyšla pravda najevo, zlobil se. Zřejmě nechce, aby v očích národa vypadal jako další z řady partnerů, kteří se o Ivetu nedokázali postarat.

K předpovědi Blesku o konci lásky Bartošové a Rychtáře se přidala i čtenářka, která zpěvačce vyložila karty a věštbu zavěsila na Facebook. „Vztah se dostává do krize. Tělesný kontakt končí. Náhlý a nečekaný rozchod… partner Ivetu opustí. Muž se vrátí do svého domu a ke své práci,“ napsala čtenářka.

Fotogalerie
8 fotografií