Zpěvačka na tom není špatně jen psychicky, ale teď se k tomu přidalo i fyzické utrpení. Bartošové se bolest ramena vystupňovala natolik, že má teď problémy sama se sebou. Když Artur viděl, jak jeho matka trpí, rozhodl se, že o svátcích zůstane raději u táty. „Artur u Ivety ani nemohl být. Je nemocná a nedokázala by se o něho postarat,“ prozradil Blesku blízký přítel zpěvačky. O Bartošovou sice pečuje její milenec Josef Rychtář, jenže i ten dal na Štědrý den, podle informací Blesku, před zpěvačkou přednost své rodině.

Iveta Bartošová po ničem tolik netoužila, jako trávit svátky s Arturem. Dokonce říkala, že si ani nepřeje žádný dárek, ale chce jen to, aby byl u ní syn až do druhého ledna. Ladislav Štaidl její prosbě vyhověl, přesto Artur s Bartošovou u svátečního stolu neseděl.

„Malej u Ivety vůbec nebyl, a ani nemohl být. Není totiž schopná se o něho postarat,“ prozradil Blesku blízký přítel zpěvačky, který nechtěl být jmenován, a dodal: „Je nemocná. Pořád ji bolí rameno a po Novém roce jí z něj budou tahat dráty.“

Artur zpočátku matce slíbil, že s ní Vánoce stráví. Jenže pak se přece jen rozhodl pro otce Ladislava Štaidla, což potvrdil i Štaidlův právník Josef Lžičař. „I když je vše stanoveno soudem, můj klient je k Ivetě Bartošové velkorysý a jde až k nadstandardnímu rámci styku s Arturem. Můj klient nechal na synovi, jestli chce Vánoce trávit s matkou, a nebo otcem. Jenže věci se ze dne na den změnily,“ řekl Blesku Lžičař.

Zpěvačka zpackané Vánoce nechtěla komentovat a skoupý na slovo byl i Josef Rychtář. Dle informací Blesku dal přednost rodině. Z řeči jeho manželky Dariny je jasné, že prožili skutečně hezké svátky. „Mám se bezvadně,“ řekla Blesku Darina vyrovnaným a spokojeným hlasem.

Fotogalerie
5 fotografií

I když tenhle rok byl pro ni jeden z nejtěžších, vánoční svátky si obzvlášť vychutnávala. „Závěr roku byl opravdu skvělý. Prožila jsem ho s rodinou, co víc si můžu přát. Kdyby to takhle bylo pořád, tak bych byla skutečně šťastná,“ prozradila Blesku Rychtářová. Ivetu s Josefem sice komentovat nechtěla, ale naznačila, že její manžel zřejmě nezůstane doma jen na svátky, ale i déle. „Jsem už někde jinde než před časem. Konečně jsem svobodná a vyrovnaná. I rodina, která nás přišla navštívit, si všimla, že jsem nějaká rozchechtaná. Chtěli mě utěšovat, ale nebyl důvod,“ řekla Blesku.

Josef se sice se zpěvačkou nerozešel, ale netráví už u ní tolik času. Zřejmě je už i on vyčerpaný. „Ivetu jsem neopustil, a nemíním ji ani opustit. Mám ji rád a máme spolu krásný přátelský vztah. Teď musím řešit firmu, a proto s ní tolik nejsem,“ vysvětlil Rychtář s tím, že o Bartošovou pečuje a bude i nadále.