Bartošová nakráčela do kasina v doprovodu svého milence a jeho syna Honzy s úsměvem na tváři. Zpěvačka se totiž na vystoupení těšila a netušila, že se schyluje ke katastrofě. „Celý den se poctivě připravovala. Sama se nalíčila a já jsem jí kulmoval a lakoval vlasy. Brala to opravdu vážně,“ řekl Blesku Rychtář. Iveta se však domnívala, že zazpívá dvě písničky na playback a půjde domů.

Jenže i při playbacku bylo vidět, že není v pořádku. Jen těžko ze sebe dostávala slova, měla v očích slzy, a dokonce několikrát všem přála hezké Vánoce. Důvodem jejího podivného chování byly opět prášky. „Ivetu bolelo rameno, a tak si vzala léky proti bolesti,“ přiznal Rychtář. I když všichni viděli, že sotva mluví, Pavel Pásek, který akci pořádal, zpěvačku začal nutit, aby mu zazpívala Tři oříšky pro Popelku.

„To byla od něj sprosťárna! Udělal z ní úplnou blbku. Ještě není psychicky připravená vystupovat. Navíc Oříšky už dlouho nezpívala a zapomněla slova. Pan Pásek si sebevědomí srovnal tím, že udělal galantní gesto, zničil směnku za 850 tisíc a za to z Ivety udělal prvotřídní blbku,“ zlobil se Rychtář, kterého odrovnalo, že Ivetě dělal ochranku pornoherec Robert Rosenberg. „Proč právě on? To ji chtěli úplně degradovat! Pan Rosenberg ať si š*ká, s kým chce, ale proč by měl sedět u Ivety?“

Video
Video se připravuje ...

Iveta zazpívala Tři oříšky bez playbacku. Některým z jejího výkonu až tekly slzy Jan Jedlička

Nedělejte si z Ivety srandu, nebo vám rozbiju hubu!

Poslední kapkou zničení Bartošové bylo losování výherců, které prý původně vůbec nebylo v plánu. Tam si Pásek z Ivety dělal loutku a dokonce jí vkládal do úst slova, která měla říkat. A ona opakovala… Navíc v ruletě, kde měla vsadit proti casinu za svého producenta, prohrála celých sto tisíc korun!

Video
Video se připravuje ...

Bartošová v kasinu prohrála 100 000 Kč Jan Jedlička

Jiří Pomeje, který měl akci původně moderovat, se ten večer neobjevil. „Myslím, že to udělal záměrně. Nechtěl se s Ivetou potkat. Celý večer byl hrozný a doufám, že už nikdy nebudu něčemu tak trapnému přihlížet. Pokud bude ještě někdo Ivetu pronásledovat a nebo si z ní dělat legraci, tak mu rozbiju hubu,“ řekl Rychtář. Pomeje prý ale doma ulehl s nemocí. „Střevní chřipka mě úplně paralyzovala, a k tomu jsem přechodil zápal plic, takže jsem totálně v háji,“ bránil se Pomeje, který ke stavu své exmanželky řekl pouhé dvě věty: „Je mi to líto, ale je mi to jedno. Nečekal jsem, že by o půlnoci dokázala někam přijít střízlivá a nebo nenafetovaná.“

Fotogalerie
21 fotografií