Nastávající rodiče se netají tím, že jejich druhé miminko bylo na půl plánované a na půl náhoda. I když by si Petr, kterému zákeřná rakovina před lety vzala syna Petra, přál ke třem dcerám chlapce, nejdůležitější pro něj je, aby dítě bylo zdravé.

Janda Blesk.cz prozradil jaká jména už s manželkou předvybrali. "Určitě to budou české lidovky. Dcera Rozárka a syn Jáchym. Ale samozřejmě se to může změnit," říká Petr. A zatímco u nejmladší dcery Anežky (2) u příchodu na svět byl, u očekávaného potomka si to nechá ujít.

"Porod dcery byl pro mě tak silný zážitek, že už bych to podruhé asi nezvládl. Klidně by to se mnou mohlo seknout," obává se lídr kapely Olympic, který nedávno pootevřel svou 13. komnatu, když sepsal knihu Dávno.

"Co jsem chtěl prozradit jsem prozradil, ale určitě to nejsou všechna má tajemství. Ty si odnes

u do hrobu. V knize jsme o těch, co jsou už mrtvý napsal víc, o těch co žijí ne úplně všechno. Kromě bývalé druhé manželky, na mě nikdy nebyl naštvaný," usmívá se Petr. No, není divu, že se Martina Jandová rozzlobila, když rocker popsal, jak jí přistihl in flagranti při nevěře a vrazil jí facku.

Co všechno ještě Petr prozradil se dozvíte z videa.

Fotogalerie
5 fotografií