V sobotu vyrazila Mahulena s dcerkou Marinou (10) na dopolední procházku centrem Prahy. A vzali s sebou i Mahulenina nového přítele. Muž menšího vzrůstu (166 cm) s plnovousem má očividně hezký vztah i s Marinou.

Je to teprve pár měsíců od nepříjemného rozchodu s Mužem roku Martinem Černým. Ten se do Mahuleny nevybíravě opřel a přes média své bývalce vzkazoval, že vypadá jako transvestita, že je stará a opravdu ho nepřitahuje.

Není divu, že se zklamaná Mahulena uzavřela do sebe a do světa hlásala: "Nikoho nemám, nikoho nehledám a asi už do smrti budu sama." Jenže to by byla škoda a naštěstí se sympatická herečka a moderátorka z šoku brzy vzpamatovala a zase randí.

Už spolu bydlí?

U Staroměstského náměstí, kde Mahu s dcerou bydlí, nasedla celá rodinka do auta a odjela. Za dvě hodiny se vrátili zpátky s plnými nákupními taškami a zmizeli za dveřmi Mahulenina bytu.

"Márince i mně je půl roku moc fajn, a to je důležitý. A pána asi oholíme, aby nebyl moc slavný," komentovala včera Mahulena fotky, které v sobotu pořídili fotografové Aha!

Fotogalerie
7 fotografií