Bočanová se doma vůbec neohřeje, a tak starost o dceru Márinku (9) padá na hlavu jejího manžela Viktora Mráze (45), s nímž plánuje rozvod. "Ano, dcera je teď u mě," potvrdil blesk.cz Mráz. Jen co se Bočanová před dvěma týdny vrátila se svou dcerou z tábora, vyrazila sama na loď do Středomoří. Doma však pobyla jen pár dnů a už zase odjela pryč, tentokrát do Turecka.

Herečka zřejmě nechce být tolik na očích poté, co ji bývalý milenec Martin Černý drsně pomluvil. „Kamarádi do mě rýpali, že chodím s transsexuálem,“ řekl Černý. Některých lidí se po drsných slovech zklamané Bočanové zželelo. „S dcerou jsem tábor dlouho plánovala a to ostatní byla jen shoda náhod. Jedna cestovka mi zavolala, že mi chtějí udělat radost, tak ať si vyberu nějakou destinaci. Byla jsem z toho překvapená, ale proč ne. Mám ráda moře a hlavně tu anonymitu v cizí zemi, kde mě nikdo nezná,“ řekla Mahulena.

A protože i na dámské jízdě u moře chce být za kočku, stihla těsně před odletem zajít do kosmetického salonu své kamarádky a bývalé kolegyně Martiny Gavriely (32). „Asi jako každá ženská o sebe dbám. V poslední době mě zaujaly prodloužené řasy, nebudu muset vozit řasenku a ušetřím místo v kufru,“ smála se Bočanová.

Fotogalerie
6 fotografií