Celosvětově známá modelka ze Slovenska se jmenuje Michaela Kociánová (22) a je ještě o rok mladší, než Marešova bývalka Svobodová. Zamilovaný pár si vyrazil na romantickou večeři do pražské restaurace SaSaZu a po večeři spolu skončili v Leošově bytě v Bráníku. Podle informací deníku Aha! odcházela Michaela od Leoše až druhý den odpoledne. A co e překvapivé, odešla v jiném oblečení než ve kterém přišla. Zřejmě už má u Leoše svojí poličku na oblečení, a tak si nemusí nosit tašku na sex.

Krásná Slovenka krátce randila i s režisérem Guyem Ritchiem, bývalým manželem Madonny, a ve slovenském tisku se chlubila, že po ní vyjel dokonce i Brad Pitt. "Natáčeli jsme spolu v Paříži reklamu na parfém od Christiana Diora, v kterém jsem hrála s hercem Ludem Lawem," říká modelka, která se letos na jaře se po čtyřech letech rozešla s fotografem Dylanem Dirkou.

Míša vydělává víc než Leoš

Leoš se rozhodně nemusí bát, že by narazil na zlatokopku, co jde po jeho penězích. Tahle slečna je na tom finančně ještě líp než on! Michaela fotí světové kampaně pro Dior, Vivenne, Victoria's Secret nebo Johna Galliana.

Modelka Kociánová, která před pár dny přiletěla z Kapského města, měla už v sobotu pracovně zamířit do New Yorku. Kvůli údajně "neodkladným záležitostem" si ale v agentuře nechala letenku posunout až na úterý, uvádí Aha!

Fotogalerie
9 fotografií