Lucie Borhyová se moderátorce Ivě Kubelkové svěřila, jaká úskalí musela během svého těhotenství se synem Lukasem prožívat a také o tom, jak se s řeckým přítelem shodnou na společné výchově.

"Nelze říct, že by byla výchova v Řecku jiná. Je to individuální a my jsme se s Nikem naprosto shodli, aniž bychom museli překonávat nějaké kulturní odlišnosti a složitě se domlouvat. Na řadu věcí ve výchově máme stejný názor," prozradila Borhyová.

Na čem se ale dohodnout museli, byla volba jména. "Chtěli jsme mezinárodní jméno, aby se vyslovovalo dobře Čechům i Řekům. Lukas bylo první jméno, o kterém jsme uvažovali a ke kterému jsme se nakonec vrátili," vysvětlila Lucie v pořadu Máme dítě na TV Barrandov.

Těhotenství bylo peklo

A jak půvabná moderátorka snášela těhotenství? "Vzpomínám si, že jsem během těhotenství měla silné křeče v nohou, a tak jsem užívala magnésium. Měla jsem také problémy s pálením žáhy," svěřila se půvabná moderátorka.

"Když jsem se dozvěděla, že čekám dítě, hned jsem věděla, že to bude kluk. Naplnila jsem všechny babské rady a přísloví o špičatém bříšku i zevnějšku, ultrazvuk jsem ani nepotřebovala," směje se Borhyová.

Jak si dnes Lucie užívá mateřství a jaký je její syn Lukas, prozradí už tuto sobotu na TV Barrandov po 17. hodině.

Fotogalerie
7 fotografií