Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že žhavá láska mezi vnadnou moderátorkou a řeckým podnikatelem vyprchala. Měsíce nebylo o Nicovi vidu ani slechu.

Objevil se až v době, kdy Lucie byla psychicky na dně. Úsměv z tváře jí zmizel kvůli vážné nemoci dýchacích cest Lucase, která si vyžádala i jeho týdenní pobyt v nemocnici. „Asi pro každou matku je tohle nejhorší období, dost jsem trpěla. Ale teď jsem ráda, že už je doma a je mu lépe, konečně mám důvod k radosti,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Borhyová.

Není divu, že v nejtěžších chvílích povolala otce svého syna, aby jí byl oporou. Ten se o nemocného syna celý minulý týden pečlivě staral. Borhyové nosil nákupy, když měla pracovní povinnosti, tak Lucase zodpovědně hlídal. Jak ale fotoreportéři Nedělního Blesku zdokumentovali, všechno neprobíhalo tak hladce, jak se na první pohled mohlo zdát. Nico vždy u domu Borhyové musel zvonit.

Buď oblíbená moderátorka před časem nechala vyměnit všechny zámky, a nebo se spekulace o konci jejich vztahu naplnily...

Fotogalerie
6 fotografií