„V práci jsme se s Robertem vůbec neskrývali,“ tvrdí Fridrichová. „Nešlo o žádnou tajnou operaci,“ řekla s úsměvem Blesku. Přísně utajená láska to ale byla, o tom není pochyb!

Jak je možné, že vztah šéfa sportovních moderátorů a hvězdy pořadu 168 hodin byl tak dlouho tajemstvím? Byli snad kolegové z ČT, co se týká Nory a Roberta, raněni slepotou? Jedině tak se dá vysvětlit, že nejméně rok unikala jejich láska veškeré pozornosti. „Možná je to tím, že jsme oba hodně pracovně vytížení. Na společnou exhibici před kolegy nemáme čas,“ snažila se vysvětlit záhadu Fridrichová. Prý spolu někdy zašli v práci na oběd, ale to nebylo nikomu nápadné.

Spolupracovníkům televizních milenců se na toto téma vůbec nechtělo mluvit. Jeden z jejich kolegů s tím, že zachováme jeho anonymitu, naznačil, jak to bylo: „Kdyby to mezi nimi nějak jiskřilo, nějaké pohledy, letmé doteky... nic takového, to bychom si všimli. Chovali se k sobě úplně normálně, jako dva kolegové v práci...“ Robert by tak mohl klidně vyslovit svou slavnou větu z Nagana: „Přepište dějiny, novými mistry v utajování lásky jsem já s Norou!“ O jejich milostném vztahu se začalo ve velkém mluvit, až když Blesk prozradil, že je na cestě dítě.

Dítě nebo práce

„Oba jsou workoholici. Neumím si představit, že se vzdají kvůli dítěti své práce,“ řekl další kolega obou milenců, který nechce být jmenován. Mluvčí ČT Ladislav Šticha to jen s nadsázkou potvrdil: „Robert stále leží ve svých zápiscích a projíždí počítač, on žije hokejem...“

Tři muži z ČT pro Noru

Pohledná moderátorka Nora Fridrichová (34) se v České televizi nikdy neřídila pravidlem Co je v domě, není pro mě. Naopak. Našla tady tři lásky!

■ Do České televize nastoupila před jedenácti lety. Jen co se rozkoukala, začala chodit s Patrikem Kaizrem, který nyní moderuje Krimi zprávy na Primě. Vztah to byl veřejný, trval dva roky, a nyní prý spolu podle Patrika stále vycházejí skvěle.

■ Když to nedopadlo, Nora nahodila udičku do vod České televize podruhé a chytil se redaktor Milan Fridrich, který později udělal kariéru a stal se šéfem zpravodajství ČT. Ačkoliv měli romantickou svatbu v Římě a velké plány do budoucna, po čtyřech letech jejich manželství skončilo rozvodem. O tom, zda spolu také vycházejí skvěle, nemluví. I Fridrich má nový vztah, ze kterého se mu koncem září narodil syn. ■

Do třetice padl do oka Noře v rámci České televize Robert Záruba, shodou okolností exmanžel její kolegyně Světlany Zárubové. Samozřejmě se objevila řada zpráv o následném nepřátelství obou žen, ty ale Světlana popírá – říká, že s tím žádný problém nemá. S Robertem se po bouřlivém manželství, v němž prý nebyla nouze o vedlejší vztahy, před čtyřmi lety rozvedla. Sama nyní žije v manželství s bankéřem Petrem Witovským, kterému v dubnu porodila syna. Se Zárubou se celkem v klidu domluvili na střídavé péči o syna Viktora, kterému je nyní už deset let. A tak se bude Nora Fridrichová v budoucnu starat o dvě děti – o to svoje a Světlanino. Zda s tím bude mít některá z nich problém, to zatím není jasné.

Fotogalerie
5 fotografií