Stanková je zřejmě pověrčivá a drží se pravidla, že do třetího měsíce se s radostnou zprávou nechlubí. „Nerada bych, aby se spustila lavina. Je ještě hrozně brzy o tom mluvit. Může se totiž nedejbůh cokoliv stát,“ vysvětlila Betka.

Romantické požádání o ruku

Herečka se tak připojí ke svým kolegyním, které jsou taky těhotné. Mezi ně patří Lucie Vondráčková, Jitka Čvančarová, Radka Fišarová, Lucie Šoralová, Zuzana Vejvodová nebo Klára Trojanová. Otcem dítěte Stankové je její přítel, ochotnický herec Jan Seidel.

Ten ji na konci března po dvouletém vztahu požádal o ruku. Vybral si k tomu den Betčiných narozenin a zároveň sté reprízy muzikálu Robin Hood, ve kterém Stanková hraje. Seidel na jevišti Divadla Kalich poklekl a s květinou se své přítelkyně zeptal, jestli si ho vezme. „S Honzou jsme spolu dva roky. Máme krásný vztah. Ráda se za něj provdám,“ řekla tehdy Stanková.

Zatím ale kromě dítěte řeší práci. Od 7. listopadu se herečka objeví na jevišti karlínského divadla v představení Včera tě zabiju. „Svou roli hraju nadvakrát. Jednou jsem mladá a pak se objevím jako Jessica o 20 let později. Bude mi asi padesát a budu mít pořádný zadek a velká prsa,“ prozradila Blesku Stanková.

Fotogalerie
4 fotografie