Romantika, kterou milionář Červín s vyvolenou Barbarou prožívali v soutěži a pár měsíců po jejím skončení, je ta tam. Zbyla po ní jen tříletá dcera Rozárka, nenávist a nekončící soudní tahanice. „Soud s Barbarou pořád není u konce. Při tom posledním stání před dvěma týdny jsme se opět nedomluvili. Nesoudíme se ani tak o peníze, jak o to, kdy budu smět vidět Rozárku. Taky bych ji někdy měl samozřejmě rád jen pro sebe a nepřestanu o to bojovat," říká hrdina reality show Vem si mě!

Tvrdí, že mu Barbara znemožňuje s dcerou se vídat. "Už jsem ji neviděl rok a půl, protože Barbara bydlí skoro 400 kilometrů od Prahy v Novém Jičíně. Během všedních dnů se tam vůbec nedostanu a i kdyby, tak komunikace s Rozárčinou matkou je pro mě opravdu problematická,“ dodal Červín.

Barbara už před časem naznačila, že vše ze strany jejího bývalého partnera je pouze divadlem kvůli tomu, aby nemusel platit plnou výši alimentů. „Udělal by líp, kdyby alespoň jednou zavolal a zeptal se, jak se jí daří. Já bych neměla problém mu dceru půjčovat, ale to by se nesměl chovat takhle,“ uvedla Kautmanová.

Nedávné soudní stání mezi Červínem a Kautmanovou stále nepřineslo ani pro jednu stranu uspokojivý výsledek. Báře prý nebyly přiklepnuty měsíční alimenty ve výši 30 000, o které si řekla, a podnikatel nadále nemá přístup k dceři.

Kvůli Barbaře nemohu mít třetí dítě!

Milionář argumentuje tím, že se svým synem Jakubem (10) z prvního manželství vychází skvěle. „Se svým synem mám dobrý vztah a vídám se s ním tak často, jak jen chci, takže vím, že střídavá péče nemusí být problém. Ale s Barbarou nejsme schopni se domluvit ani na tom, kdy budu smět Rozárku vidět, a tak za nás musí komunikovat výhradně naši právníci,“ říká Červín.

Ten dokonce připouští, že současné tahanice s Barbarou mu brání mít třetí dítě. „Moje přítelkyně to nese dost těžce, vlastně i kvůli této situaci určitě nemáme v dohledné době v plánu třetí dítě,“ dodává posmutněle.

Jak vše dopadne, se možná dozvíme 19. září, kdy má být finální soudní stání mezi znesvářenými rodiči malé Rozárky.

Fotogalerie
6 fotografií