"Bohužel mě to koleno stále trápí, ještě není plně pohyblivé, nemůžu nohu pořádně natáhnout. Sice už jsem s rehabilitací skončila, ale příští týden jdu k doktorovi, tak se domluvíme na dalším postupu," prozradila Monika, která kvůli koleni vynechá i oblíbené lyžování. "Chtěla jsem v zimě s dětma na hory, ale kvůli koleni bych stejně nemohla lyžovat, tak je spíš vezmu k moři," dodala.

Monika celé prázdniny strávila s dětma na chalupě a tři týdny si udělala volno pro sebe. "Nejdříve jsme byli na konci června na dva týdny v Americe, maminka tam byla poprvé, takže jsem ji vzala na tři dny do New Yorku, a pak jsme byli u moře v Miami. V srpnu mě poté pozvali kamarádi na jachtu do Chorvatska," prozradila Monika s tím, že tam pouze relaxovali, spali, jedli a bavili se.

Moniku s dětmi čeká na podzim stěhování do nového bytu v Jinonicích. "Kluci i já tam máme přátele, takže proto ta lokalita. Doufám, že už tam oslavíme Vánoce. Ještě se v domě pořád něco upravuje, tak snad to bude brzy hotové." Rodinný dům Monice koupil manžel Leoš, který prodává luxusní byt na Smíchově.

Fotogalerie
8 fotografií