Přestože oslava společných narozenin této dvojice začala již v osm hodin, manželé Havlovi dorazili až v půl jedenácté. Paní Dagmar, v překrásných minišatech s flitry, zářila štěstím, že se po dlouhé době dostala do společnosti. Její manžel, viditelně poznamenaný vleklou nemocí, přišel o hůlce a podpírán svou manželkou.

Hned po příchodu se Havlových chopil hostitel Štefan Margita, který manželský pár, jež Hance a Štefanovi přinesl dárek v šedé igelitové tašce, odvedl do soukromého salonku, kde si společně připili šampaňským. Po deseti minutách však bývalého prezidenta kvůli chladu odvedli do vnitřních prostor. Zatímco si Dagmar povídala s Ivankou Gottovou, byl její manžel obletován operní pěvkyní Gabrielou Beňáčkovou, která ho neustále objímala a nemohla se ho nabažit. Exprezident dokonce ochutnal kousek ze šestipatrového dortu, který před jeho příchodem oslavenci slavnostně rozkrojili.

Video
Video se připravuje ...

Václav Havel s manželkou Dagmar přišel popřát Haně Zagorové a Štefanu Margitovi k narozeninám Jan Jedlička, hudba: Yellow

U stolu, kde seděli manželé Havlovi se neustále někdo zastavoval a přál prezidentovi pevné zdraví. Na Havlovi byla vidět únava, ale i radost z toho, jak ho všichni mají rádi. Přátelský pokec s exprezidentem si nenechala ujít Jana Švandová s manželem, Kateřina Brožová, Michaela Kuklová nebo manželé Ivana a Karel Gottovi. Dagmar s manželem oslavu opustila krátce před půlnocí.

Fotogalerie
11 fotografií