„Je to tak – mám poprvé v životě po svém boku normálního a hodného chlapa. Ivan mě uháněl dva roky a já jsem si říkala, jestli je vůbec podnikatel mimo uměleckou branži pro mě to pravé,“ netají se se svými někdejšími pochybnostmi sličná tanečnice.

Vojtková ale jedním dechem dodává, že poté, co do ní Ivan hučel víc a víc, přece jenom trochu polevila. „Pak se ve mně něco změnilo a já si říkala, proč to s Ivanem nezkusit? Chodil se dívat na moje představení, jak tančím, a ve svém dobývaní opravdu nepolevoval. Tak jsme si jednou zašli na večeři a mně došlo, že on je možná přesně tím mužem, kterého jsem hledala!“ prozradila Vojtková na Moments party v pražském baru.

Tanečnice uvedla, že po předchozí sérii vztahů s nespolehlivými kolegy z branže, kteří měli sklony k nevěře, je pro ni pražský podnikatel úplným zjevením!

„Na Ivanovi oceňuji jeho důvěryhodnost a upřímnost. Na své bývalé partnery jsem se mnohdy vůbec nemohla spolehnout a vím, že u Ivana ten problém prostě mít nebudu. Tak daleko, abychom plánovali potomka, zatím opravdu nejsme, ale Ivan je můj první partner od dob Pepy Vojtka, se kterým si umím představit, že bych měla další dítě,“ svěřila se Libuška, která má čtyřletého syna Matyáše se svým exmanželem a frontmanem skupiny Kabát Pepou Vojtkem (46).

Fotogalerie
10 fotografií