Přitom Mahulena do poslední chvíle svého expřítele bránila, nemohla uvěřit, že by něco takového mohl říci a ještě novinářům. "On se s nimi nikdy nebavil, proč by něco takového vykládal. Není to pravda. Ještě se mi za to omlouval. Probírali jsme to a já mu věřím," řekla ve čtvrtek dopoledne Blesk.cz Mahulena Bočanová.

Jenže o několik hodin později vyšlo najevo, že Martin Černý Mahuleně lhal. S novináři totiž mluvil a celkem ochotně se po telefonu vybavoval o jejich soukromí. „Naštvalo ji, že jsem konec mezi námi veřejně potvrdil,“ svěřil se serveru super.cz a na adresu Mahuleny nevybíravě pokračoval, když dodal, že si z něj jeho kamarádi dělali legraci. „Rýpali do mě, že chodím s transsexuálem,“ tvrdil Muž roku 2001.

Podle Černého se Mahulena prý chtěla vázat a hledala plnohodnotný vztah. Černý o to nestál, nevyhovovalo mu to. Ani neměl jakýkoliv zájem starat se o její dceru Márinku. "Mám svou roční dceru, je zdravá a krásná a pro mě je to žena číslo jedna,“ svěřil se Černý a dodal: „Nevím, jak si to paní Bočanová přebrala, ale rozhodně bych to nenazýval vztahem, láskou. Nejsem totiž takového ražení, abych byl na takovou věkovou kategorii,“ uzavřel Černý.

Když pravda vyšla najevo, Blesk.cz opět kontaktoval Mahulenu Bočanovou, která byla podrazem a lhaním od Černého naprosto zdrcená. "Bohužel vyšlo najevo, že to opravdu řekl, je to pro mě nepochopitelný a chci na to jen zapomenout. V mých očích to byl vždycky složitej, ale přímej kluk. Nechápu ani slovo," napsala Bočanová Blesk.cz do SMS zprávy. Bočanová tak pořádně narazila. Raději si teď dá na nějaký čas s chlapy pokoj. "Pojedu někam pryč, udělat si dámskou jízdu, na chlapy teď nemám ani pomyšlení," uzavřela celou věc celkem optimisticky herečka a moderátorka Bočanová.

Fotogalerie
9 fotografií