„Naštvalo ji, že jsem konec mezi námi veřejně potvrdil,“ svěřil se serveru super.cz Černý a na adresu Mahuleny nevybíravě pokračoval, když dodal, že si z něj jeho kamarádi dělali legraci. „Rýpali do mě, že chodím s transsexuálem,“ tvrdí Muž roku 2001.

Zeptali jsme se proto Mahuleny Bočanové na její názor, co si o celé situaci myslí. "S Martinem jsem mluvila, řekl mi, že to nikdy neřekl a že to není pravda a já mu věřím. Omlouval se mi za to," řekla Blesk.cz Bočanová, která dodala, že je momentálně opět sama. "Nového chlapa si škrtněte, ten není, utekl do Řecka."

Podle Černého se Mahulena prý chtěla vázat a hledala plnohodnotný vztah. Černý o to nestál, nevyhovovalo mu to. Ani neměl jakýkoliv zájem starat se o její dceru Márinku. "Mám svou roční dceru, je zdravá a krásná a pro mě je to žena číslo jedna,“ svěřil se Černý. Na to reagovala Bočanová mnohem citlivěji, protože, když se mluví o její dceři, není jí to příjemné. "O mně ať si říká kdo chce, co chce, ale když někdo mluví o mé dceři, jsem na to citlivá. Martin mě však ujistil, že o Márince nepadlo ani slovo," dodala Bočanová.

Černý ještě přiznal, že jejich vztah rozhodně nebyl ničím vážným. Zatímco Bočanová tvrdila, jak je zamilovaná, on to tak necítil. „Nevím, jak si to paní Bočanová přebrala, ale rozhodně bych to nenazýval vztahem, láskou. Nejsem totiž takového ražení, abych byl na takovou věkovou kategorii,“ uzavřel Černý.

Fotogalerie
5 fotografií