„Evropanka“ Iva Vavřínová se na akci dobře připravila. Svoje pěstěné vlasy skryla do igelitového turbanu, outfit na jedno použití koupila za stovku a oči, stejně jako celý bílý tým rádia, chránila čirými brýlemi. Bohužel to odnesly tenisky, zcela obalené krémovým těstíčkem asi poputují do popelnice. Satisfakcí Ivě může být to, že se jí dvěma přesně mířenými ranami povedlo „zlikvidovat“ druhého oficiálně nejkrásnějšího mže světa – Josefa Karase!

Na akci dorazil i model a druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas
Autor: Pavel Machan

Další tvář Evropy 2 – Pupinka, která svou civilní totožnost úzkostlivě tají, se také do boje vrhla s vervou. Dokonce takovou, že v zápalu boje ztratila svoje oblíbené žabky. A můžeme se jen domýšlet, jestli si během bitvy chtěla beztrestně vyřídit účty se známou modelkou Míšou Štoudkovou, ta totiž schytala velkou část Pupinčiny šlehačkové munice.

To Pavel Cejnar, který měl akci původně jen moderovat, rozhodně nedoporučuje podobnou zábavu provozovat doma. I když to byla nesporná legrace, oblečení, které mu ve finále zamastily škodolibé finalistky Miss, totiž i po dvou vypráních stále páchne po žluklém tuku a tak své oblíbené džíny bude muset svěřit odborníkům v čistírně.

Michel Fleischmann, který je prezidentem společnosti do které Evropa 2 patří, do poslední chvíle zvažoval, jestli se taky přidá. Nakonec jen s opatrností odložil své luxusní sako a pobaveně přihlížel, jak jeho zaměstnanci, modelky a posluchači řádí jak o život.

Video ze šlehačkové bitvy najdete ZDE>>>

Fotogalerie
3 fotografie