Rozšíření už tak početné rodiny by se modelka nebránila. „Nikdy neříkej nikdy,“ prozradila s tím, že jsou pro ni i pro Haberu děti na prvním místě. „Vídáme se mnohem víc. Je to tím, že se SuperStar natáčí v Praze,“ dodala Daniela.

I tak se těší, až Paľovi konečně skončí závazky v pěvecké soutěži. „Poté hned odletíme pryč na celé dva měsíce, protože děti mají prázdniny,“ svěřila se Blesku Peštová na párty agentury Czechoslovak models a zároveň zavzpomínala na své začátky v modelingu. „Bylo mi asi devatenáct let, když mě Milada Karasová objevila, hned mě vyslala ven,“ řekla Peštová.

V čechách skoro nepracuju

Stejně jako na začátku kariéry, tak i nyní za prací jezdí do zahraničí. „V Česku jsem nikdy nepracovala, jen tady občas nafotím nějaké titulky časopisů nebo editorialy,“ dodala.

A ačkoliv je Peštová maminkou tří dětí a oslavila čtyřicáté narozeniny, je stále vyhledávanou modelkou. „Ještě stále pracuji, ale už to není často. Nabídek mám dost, ale vybírám si, ne na všechny kývnu,“ vysvětlila Daniela, pro kterou je na prvním místě hlavně rodina.

Fotogalerie
5 fotografií