Štěpánek držel Adamovskou kolem ramen. „Maskovali se slunečními brýlemi, ale své oblíbence z Ordinace poznám,“ sdělil čtenář. Zlata milenecký vztah se Štěpánkem v minulosti několikrát důrazně popřela. „Ano, jsme přátelé, občas si spolu vyjdeme na večeři, a to je vše.“ To jediné herečka připustila.

Rande v Dubaji se dá ale těžko vysvětlit pouhým kamarádstvím. O Adamovské je známo, že ráda cestuje. Nyní si mohla do Emirátů vyrazit třeba s kamarádkou. Neudělala to, jela se Štěpánkem. A hercům se už jejich soukromý vztah promítá i do práce. Vedle Ordinace usiluje Štěpánek o to, aby s Adamovskou mohl být i mimo natáčení. „Petr za mnou sám přišel, že si vybral Zlatku jako partnerku pro hru Jiřího Hubače Napoleon a Josefína,“ řekl Blesku producent Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg.

Fotogalerie
10 fotografií

Čtenářka Blesku načapala na letišti herečku Zlatu Adamovskou, jak odlétá s Petrem Štěpánkem do exotické Dubaje. „Koukali na sebe velmi zamilovaně. A byli to oni, jsem jejich fanda a rozhodně je poznám,“ svěřila se čtenářka. Páreček Zlata a Petr se jí prý moc zamlouvá. A nejen jí. Herecké duo se líbí i režisérům a producentům. „Petr mě poprosil, abych u Hubače zajistil autorská práva na Napoleona a Josefínu. Snažím se o to. O hru mám velký zájem,“ prozradil Blesku producent pražského Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg.

Posléze ještě dodal: „Zlatka s Petrem se k sobě náramně hodí, líbí se mi vedle sebe. Jestli spolu ale opravdu mají víc než pracovní záležitosti, to nevím a ani vědět nechci,“ dodal Lichtenberg. Adamovská včera telefon nebrala a na SMS nereagovala. Na jejím telefonu se však ozýval arabský operátor.

Petr Štěpánek měl mobil vypnutý. To, že má herec delší volno, potvrdil Blesku mluvčí pražského Hudebního divadla v Karlíně Tomáš Matějovský. „Petr Štěpánek má u nás dovolenou. Hraje až 20. dubna, kdy je na programu Noc na Karlštejně,“ řekl Matějovský.