"S těhotenstvím se stále nemohu srovnat. Mám velký strach z toho, že to nezvládnu. Už jsem přečetla stohy knih o miminkách, každou matku podrobuji výslechu, ale pořád si nevěřím," svěřila se Kateřina, která je na začátku šestého měsíce. Zda její první miminko bude kluk, nebo holka, už tuší, ale zatím to drží v tajnosti.

"Ještě jsem nezačala nakupovat výbavičku, ale už jsem se domlouvala s kamarádkou, že příští týden vyrazíme. Ale kočárek bude až po porodu, jsem opravdu pověrčivá," říká bývalá královna krásy, která se objevila na neformálním setkání bývalých Miss, které se před vyhlášením nové České miss utkají o titul nejoblíbenější Miss historie.

Salačová by chtěla další dítě

"Bude mi ctí nejen tyto půvabné osobnosti uvítat na finálovém večeru České Miss 2011, ale na základě hlasování také vyhlásit tu nejoblíbenější z nich," nechala se slyšet Michaela Maláčová, ředitelka soutěže Česká Miss.

Jelikož dorazily i krásky, které už maminkami jsou, tak toho Katka náležitě využila. Výslechu týkající se mateřských povinnostech podrobila Moniku Žídkovou a Michaelu Salačovou, která přišla s ročním synem Oliverem. "Katka se zbytečně bojí. Porodí a najednou všechno přijde automaticky, já jsem taky v těhotenství nevěděla co a teď bych už chtěla druhý," smála se Salačová.

Stočesová své první dítě čeká s podnikatelem Alešem Kocem, který je bývalý manžel tiskové mluvčí TV Prima Jany Mrákotové, která je shodou okolností také těhotná se svým dlouholetým přítelem.