Eliška s Noidem se k sobě nejdřív měli jako hrdličky. Při příchodu do jednoho pražského baru na Prominentní party TV Barrandov se ochotně fotili a pózovali fotografům. Dokonce z fleku vystřihli i několik polibků. Když focení přestalo, šli se bavit. Jenže Noida neustále zastavovali novináři a žádali ho o rozhovor. Ne vždy však k tomu chtěli i Elišku Bučkovou. Ta proto chvílemi sama postávala v koutku.

Nakonec mladé modelce došla trpělivost a zavelela k odchodu. Při cestě po schodech z baru příteli nezapomněla vyčinit, že jí nevěnoval tolik pozornosti. Cestou domů si ale jistě stačili všechno vyříkat a udobřit se. Možná že Noid ještě ten večer upekl pečínku nebo kachnu.

Eliška už přibrala 6 kilo

Nedávno se totiž rocker Bárta přiznal, že víc než na sladké řeči je na dobrou pečeni, kterou je schopen ukuchtit ještě v noci a pochutná si na ní i Eliška. „Vašek se třeba vrátí o půlnoci vyhladovělý z koncertu nebo divadla a vymýšlí, co by mohl uvařit,“ svěřila se Blesku Eliška, která ještě donedávna byla jen kost a kůže. Ale díky nočnímu gurmánství svého přítele už přibrala šest kilo.

„Dřív jsem se hodně omezovala v jídle, ale teď je mi víceméně jedno, kolik toho sním, snažím se to pak dohnat cvičením,“ dodala Bučková. Kromě dobrého jídla dokáže drsný rocker křehkou modelku potěšit i jinak. Na svátek zamilovaných dvojice odlétá na romantický výlet do Paříže. „Přítel za mnou přišel s tím, že zamluvil letenky, hotel a že odlétáme do Paříže,“ řekla modelka, která uvidí Eiffelovku poprvé v životě.

Vojtková a Vojtko dál tokají

Tanečnice Libuška Vojtková se se zpěvákem Mariánem Vojtkem nerozešla! I když její partner před pár dny do médií tvrdil, že je se vztahem konec a zůstávají přáteli, v úterý večer spolu na mejdanu opět vrkali jako dvě hrdličky.

Tanečnice a exmanželka zpěváka Josefa Vojtka, Libuše Vojtková je tak stále zadaná. Roční vztah se zpěvákem Mariánem trvá dál. Krátkodobý zkrat ve vztahu vysvětlila Libuška jednoduše. "Občas se stává, že jsou ve vztahu nějaké krize, ale my se máme pořád rádi, takže rozchod nepřipadá v úvahu," řekla Blesk.cz Vojtková.

Které další slavné páry se objevily na večírku? Podívejte se!

Fotogalerie
18 fotografií