Jedna nepřečtená zpráva v mobilním telefonu, důležité fotbalové derby mezi Spartou a Slavií a přítomnost golfisty Alexe Čejky v České republice pořádně otřásla psychikou Marka Víta. O co šlo?

"Mirka se domluvila se svým exmanželem, se kterým mimochodem vycházíme moc dobře, že si ve středu vezme děti a udělá si s nima super den. Jenže malý Felix hraje fotbal za Spartu a na středu je naplánované derby se Slavií, na které se neuvěřitelně těšil. Tak jsme se dohodli, že fotbal bude mít přednost," řekl pro Blesk.cz Vít a pokračoval: "Jenže v úterý večer přijdu domů a kluk nikde. Že prý je s tátou. Vzal jsem to jako podraz a začal zuřit. Že se na něčem dva lidi dohodnou a pak je to jinak. Začal jsem vyšilovat, balit si věci a vykřikovat věci o rozvodu."

Dostalo se k novinářům

"Do toho shodou okolností volali novináři, tak jsem jim hned ve vzteku řekl, že s Mirkou končím. Jenže Mirka mi s úsměvem řekla, ať se podívám do svého mobilu, že asi nečtu smsky. No a tam byla zpráva od Alexe, že si Felixe sice bere, ale odpoledne ho na fotbal přiveze. Takže to všechno stihne," kál se Vít, který moc dobře ví, že za dusno v rodině tentokrát může jen on sám.

Fotogalerie
2 fotografie

Kdo je Alex Čejka?

Alexander Čejka se narodil 2. prosince 1970 v Mariánských Lázních. Českou republiku opustil jako uprchlík v devíti letech, později spolu s otcem žil v Mnichově. Čejka nyní žije v Las Vegas, také má další domov v Praze.

Čejka se stal profesionálním golfistou v roce 1989 a hrál na Evropské tour od roku 1992 do 2002. Jeho největší vítězství na turnají bylo na Volvo Masters na hřišti Valderrama Golf Club v roce 1995. Tento rok se umístil na šestém místě v evropské tour. Od roku 2003 hraje hlavně na americké PGA Tour, ačkoliv stále udržuje členství v Evropské tour. Také se umístil v nejlepších 50 v Official World Golf Rankings. (zdroj: wikipedia.org)