A že to byl opravdu frmol! Natáčení seriálu, nákupy, pracovní schůzka, představení v divadle. To všechno během dne herečka zvládla. V nacpaném programu si ještě našla čas, aby se postavila svému osobnímu trenérovi. Ač se totiž drobná herečka nezdá, ve volných chvílích cvičí thai box!

Fotogalerie
8 fotografií

11:00 - Ze studia rovnou na nákupy

Od rána byla Morávková na place a natáčela další díl Ordinace. „Jdete akorát. Teď jsem skončila. Ve čtyři ale musím být zpátky v ateliérech,“ přivítala Blesk herečka. Morávková ani minutu nezahálela. Převlékla se do civilu a nasedla do auta. „Syn bude mít narozeniny, a tak bych mu ráda koupila nějakou knížku,“ vysvětlila Morávková. V obchodním centru tedy synovi vybrala dárek a ještě prošla pár obchodů. „Moc se mi líbí obchody s nábytkem,“ prozradila, zatímco se v jednom z nich rozhlížela.

12:00 - Jak Dana relaxuje? Boxuje!

Nákupy dlouho netrvaly. „Mám sraz se svým trenérem v posilovně. Chodím cvičit do jednoho centra, kde není moc lidí. To mi vyhovuje,“ vysvětlila Dana. V posilovně už trenér na Morávkovou čekal. Zatímco se převlékala do sportovního, cvičitel Danu pochválil: „Za tu dobu, co s Danou cvičím, se velmi zlepšila. Cviky, které dřív neudýchala, teď hravě zvládá.“ Drobná herečka vyrazila Blesku dech, když zjistil v jakém cvičení si libuje nejvíc! „Baví mě kopy a boxování s činkami.“

13:00 - Chvilka nostalgie

Po hodině tvrdého tréninku v posilovně Dana navrhla, že Blesku ukáže místo, kde se provdala za hudebního skladatele Petra Maláska. „Praštili jsme do toho na Vyšehradě,“ prozradila Dana. Procházku ale přerušil telefonát. „To bylo z Ordinace, že natáčení šlo dnes rychleji a že mám přijet na natáčení dalšího obrazu,“ vysvětlila herečka.

14:00 - Zpět do práce

Bez oběda běžela Morávková zpět na plac. Rychle se nechala přelíčit a přitom si opakovala text. „Práce herečky je dost nevyzpytatelná. Naplánuji si třeba schůzku, ale když kolegové natočí svůj obraz dřív, musím se sbalit a jet zpátky do ateliérů,“ řekla Morávková. „Hned, jak tady skončím, čeká mě obchodní schůzka a pak ještě představení v divadle,“ vzdychla.

18:00 - Z kostýmu do kostýmu

Pro večerní představení Jakuba a jeho pána se Dana Morávková tento den převléká již poněkolikáté. Místo civilu, cvičebního dresu a doktorského pláště na ni však čekají dlouhé šaty. Představení začíná v sedm večer. A až po deváté hodině si může konečně herečka vydechnout. „Vyspím se a zítra vše nanovo,“ usmála se Dana.