Když Blesk.cz přinesl důkazy o tom, že vdaná modelka Vlaďka Erbová strávila noc ze soboty na neděli o uplynulém víkendu společně s ženatým fotbalistou Tomášem Řepkou na pokoji hotelu Olympie ve Špindlerově Mlýně, ozvalo se nám hned několik čtenářů s další šokující informací.

Dále čtěte: Tomáši Řepkovi hrozí kvůli Erbové rozvod!

Fotogalerie
6 fotografií

Noc před tím totiž Erbová strávila ve společnosti jiného fotbalisty Tomáše Ujfalušiho! „V pátek jsem byla v baru Life Café v Rytířské ulici. Krátce před jednou hodinou ranní tam dorazila Erbová s Tomášem Ujfalušim a dalšími jeho kamarády. Společně si sedli na baru a velmi dobře se tam bavili,“ popsala dění o páteční noci čtenářka Monika.

O Ujfalušim je přitom známo, že se ve společnosti krásných modelek a hereček pohybuje velmi rád. V minulosti v jeho posteli skončila například misska Michaela Štoudková nebo herečka a moderátorka Michaela Ochotská.

„Co se mezi nimi dělo dál už nevím, protože jsem jejich společnost dál nesledovala,“ dodává. Samotná Erbová tvrdí, že na tom, že je až podezřele často viděna ve společnosti bohatých sportovců, není nic neobvyklého.

„Živím se prodejem pojištění pro sportovce. Většinu fotbalistů nebo hokejistů dobře znám, protože jsou to buď moji klienti, nebo s nimi o spolupráci jednám. Proto není nic divného na tom, že s nimi občas skočím na kafe nebo na panáka,“ tvrdí Erbová.

Jenže mezi její pojištěné klienty patří i Tomáš Řepka. A pokud k běžné péči o klienta patří i společně strávené noci na hotelových pokojích, nabízí Erbová skutečně hodně nadstandardní pojištění.