"Důležité je, že se paní Aichmajerová se svou minulostí rozloučila a chce vést křesťanský život založený na rodině a vztahu k Bohu. Před obřadem se samozřejmě vyzpovídala," řekl kněz a dodal: "Nesuďme. V Písmu stojí - celníci a nevěstky vás předejdou na cestě do Božího království."

Ani přítomnost Aichmajerové pejska kněze z míry nevyvedla: "Například v Austrálii, kde jsem pobýval, není pes v kostele nic neobvyklého. Důležitá je při obřadu rodinná atmosférá a já bych psa z kostela nikdy nevyhodil," řekl Šimek.

Jak prožívala svatbu Aichmajerová: „Chtěla jsem, aby se miminko narodilo do úplné rodiny. Proto ten spěch, než se malý Michal narodí,“ řekla Blesk.cz čerstvá novomanželka, která přijala jméno Decastelo.

Svatba se konala v římsko-katolickém kostele Narození panny Marie v obci Želiv. Obřadu se zúčastnila nejbližší rodina a několika přátel. Krátká svatební hostina pak proběhla v romantickém venkovském hotelu Na Kocandě v Želivě.

Nevěstě svědčila mluvčí ministra Kocába Lejla Abbasová. Ženichovi ředitel společnosti se sportovní módou Aleš Řehák. Prstýnky má pár z bílého zlata, ty pro nevěstu zdobí 5 diamantů.

Co na šaty Aichmajerové říká odbornice na módu Františka? Čtěte ZDE!

Eva Aichmajerová ve svatebních šatech vystavuje bříško a podvazek
Autor: Archiv E. Aichmajerové (fotil Martin Buček)

Nevěsta, která se v minulosti proslavila drsnými pornosnímky, měla na sobě bílé šaty od návrhářky Kateřiny Severýn. Vyzývavá krajka přes bříško pak detailně odhalovala, v jakém stadiu těhotenství se Eva právě nachází. Bílá je v liturgické tradici považována za barvu neposkvrněnosti...

Fotogalerie
13 fotografií