Pavel Novotný si v šokujícím kalendáři, kde na většině snímků pózuje téměř nahý, dělal legraci z kalendáře moderátorky Kateřiny Kristelové. Jména blonďaté moderátorky ale během celého křtu ve vyhlášené restauraci Mr. Sushi ani jednou nezmínil.

358797:gallery:true:true

Fotogalerie
3 fotografie

„Několik dnů před křtem mi chodily výhrůžné esemesky od lidí z okolí Kateřiny Kristelové. Jestli si prý budu z Katky dělat legraci, tak na to šeredně doplatím. Ale ta podobnost jejího kalendáře s tím mým je opravdu úplně náhodná. Až když jsem ten kalendář nafotil, tak jsem zjistil, že některé snímky jsou možná trochu vzdáleně podobné těm, který měla ve svém kalendáři i naše oblíbená blonďatá moderátorka,“ s potměšilým úsměvem řekl Blesk.cz Novotný.

„Žijeme v době, kdy vládne kult těla. A jak je známo, tak mé tělo je opravdu kultovní. Přesto jsem před focením strávil půl roku v posilovně, jedl jsem jen pórek a studenou vodu. A teď to teda rychle pokřtíme a jdeme žrát to skvělé sushi, které jsme pro vás připravil,“ prohlásil před narvanou restaurací Novotný a spolu s Hanychovou a Zvěřinou polil jeden výtisk kalendáře saké.

Unikátní počin, který má majitele provádět rokem 2010, nechal Pavel vyrobit pouze ve sto kusech, které očísloval a rozdal svým přátelům. „Až to za pár let budete chtít prodat, tak to bude tak cenné, že si za to koupíte vilu,“ dodal na závěr svého křtu.

Nevraživost Novotného a Kristelové se táhne už delší dobu. Začalo ji několik nelichotivých vyjádření Novotného k tomu, jak se Kristelová mediálně prezentuje. Ta jeho kritiku nenechala bez odezvy a na adresu syna baviče Petra Novotného také pronesla pár peprných komentářů.

Novotný pak o Kristelové dokonce natočil výsměšné video na svůj videoblog na internetové televizi Stream.cz. Tento počin ale Kristelovou natolik pobouřil, že na Novotného dala žalobu a požaduje třicet tisíc korun odškodného. Video navíc muselo být z internetu staženo.