Podle scénáře natáčel scénu, kdy utíká a skáče na zeď. V deštivém počasí z ní však sklouzl, strhl ji a při pádu si poranil nohy a žebra.

Fotogalerie
8 fotografií

„Pan Táborský měl několik obtížných scén. Měli jsme natáčet výbuch pálenky a taky jeho krkolomný útěk. Ve filmu ho totiž načapají při krádeži vína. Musel proto vylézt na zeď a seskočit z ní. Jenže ta byla mokrá a nečekaně se celá uvolnila,“ popsala situaci při včerejším natáčení v obci Mořinka tisková mluvčí Bobulí »dvojky« Soňa Polonyiová.

„Po pádu úpěl, měnil barvu v obličeji a těžce dýchal. Vypadá to na zpřetrhané vazy,“ soudí jeden ze svědků události, která okamžitě přerušila natáčení komedie o víně.

„Role pana Táborského je hodně důležitá. Ještě ho čeká pět natáčecích dnů a nevíme, co bude dál. Ve filmu hraje »pančovače« vína, souseda hlavního hrdiny v podání Kryštofa Hádka,“ upřesnila Polonyiová.

„Do Mořinky, asi třicet kilometrů za Prahou, jsme byli přivoláni zhruba po 13. hodině. Herec měl poraněné koleno a byl převezen na chirurgickou ambulanci Nemocnice na Františku,“ informoval Blesk ředitel záchranné služby Trans Hospital Bořek Bulíček.