„Vidíte, svět je malý,“ reagovala na informaci mluvčí. Navíc je Aleš synem módní návrhářky Věry Kocové, jejíž práce Kateřina často předvádí.

Kateřina Stočesová se ale s pohledným vysokým Alešem překvapivě nepoznala přes svou »dvorní« návrhářku. „Já v tom opravdu nejedu. Kateřina se s Alešem zná už dlouho a nyní je svedl dohromady osud,“ míní Věra.

Fotogalerie
10 fotografií

 

Syn se s modelkou náhodou znovu potkal a zajiskřilo to. Je už delší dobu rozvedený, manželství s mluvčí Primy trvalo sotva rok. Podle informací Blesku spolu Aleš s Kateřinou žijí v Kocově bytě a právě do něj vybírali na Velikonoční pondělí v prodejně novou kuchyň.

Kateřina měla po rozvodu s podnikatelem Danielem Bezouškou v roce 2007 náhlou krátkou slabost pro golf. Napřed chodila s učitelem golfu Lukášem Lizánkem a pak s majitelem Golf resortu Jiřím Syrovátkou. Oba vztahy skončily po pár měsících. S Alešem Kocem to ovšem vypadá na vážnou známost.

S Lukášem chodila Katka Stočesová skoro dva roky
Autor: Martin Mithofer, David Malík

I když Stočesová, která je spolumajitelkou firmy na květinové výzdoby, nechce prý o další svatbě zatím ani slyšet. „Kdyby šlo jen o tu krásnou výzdobu a dobrý dlabanec, ale ono je to v životě složitější,“ svěřila miss Blesku s tím, že ale ze zásady nikdy neříká nikdy.