Video se naváží nejen do jejich inteligence, ale také do promiskuity. "Nenechám to jen tak být," říká Mesarošová.

A nejde jen o jedno video. Na serveru youtube.com plánuje neznámý člověk dokonce seriál. V současné době má video Pipky v tývce, seriál o Agátě a Dominice, už tři díly.

"Agi, zjistila jsem, že Depešáci mají stejné iniciály jako já – DM, chápeš?" Chlubí se v klipu Dominika kamarádce Agátě. "Jako že je zažaluješ, že používají tvoje iniciály, a bude poršátko. A nebudeš muset ani hu... (slangový výraz pro orální sex – pozn. redakce) Antonia a jeho kamarády," říká kreslená Agáta.

Na konci videa obě skončí "v posteli" leadera Depeche Mode Davida Gahana. "Pozor na zadní vchod. To není žádná pasáž," říká Agáta zpěvákovi.

"Tak to už je vážně vrchol! Jsem z toho nešťastná. Chci podat žalobu. Jen bohužel nevím na koho," řekla Blesku Dominika. Nezná člověka, který video na server pověsil, a bude velmi těžké ho vypátrat.

"S přítelem na tom pracujeme, doufám, že budeme úspěšní. Obouvají se tam i do mého vztahu s Antoniem, a to už je fakt moc," dodala Mesarošová.

Agáta se videem na rozdíl od Dominiky baví a řešit ho nehodlá. "Přijde mi vtipný, že někdo tráví tolik času tím, že se nad mnou zamýšlí. Pobavila jsem se u toho. Jen tak dál," tvrdí Agáta. "Rozhodně se tím víc zabývat nebudu," dodala modelka.