Dara dorazila na policejní služebnu v Praze Ďáblicích před devátou hodinou ráno. Doprovázel ji její právník. Působila ustaraným a nervózním dojmem. Po slyšení, které trvalo asi hodinu a půl, Dara spolu s právníkem ihned odjeli ve staré zelené felicii. O odvoz požádali policii.

Fotogalerie
7 fotografií

„Hlavně aby se už vše vyřešilo a nebyl soud,“ svěřila Blesku v pondělí smutně Rolins. Soudu se totiž zpěvačka momentálně bojí nejvíc. Mohl by jí také překazit další plány minimálně na půl roku dopředu. Psychický stav Rolins se od nehody sice trochu zlepšil, ale protahování celé kauzy by jí mohlo ještě více ublížit.

„Už můžu některé dny normálně spát. Budím se třeba dvakrát do týdne. Pořád si nemůžu uvědomit, proč se to stalo, a někdy vůbec nechápu, že se to vůbec stalo,“ vylíčila svoje pocity Dara. Dokonce už pomýšlí i na to, že by na podzim natáčela novou desku a začala zase zpívat. Jenže pokud bude soud, všechny plány jsou ty tam. To by zpěvačka totiž psychicky nezvládla.

„Pokud bude soud, tak to rozhodně nepůjde. Nemůžu se soudit a pak někde vystupovat, to bych psychicky neustála,“ svěřila zpěvačka. Raději proto napnula všechny své síly do obchodu s nábytkem, který by měla na podzim otevřít.

Byl na ní vidět ustaraný výraz, ten si maskovala černými brýlemi
Autor: Jiří Černohorský

Jak se tragédie odehrála

Nehoda se stala v sobotu 10.7. deset minut po poledni. Rolins se levým bokem svého terénního auta srazila s třiašedesátiletým řidičem skútru v zatáčce pražské ulice V Šáreckém údolí. Ten byl okamžitě kvůli zraněním, které po srážce utrpěl, převezen do pražské Ústřední vojenské nemocnice, kde po třech hodinách zraněním podlehl.