Vladko si ze smutku a sebelítosti oholil své dlouhé kudrnaté vlasy, na kterých si velmi zakládal a k jeho osobnosti prostě patřily. Jenže měsíce zavření ve vile Vyvolených udělaly své a Vlado kudrliny shodil, pak toho ale litoval a před kamerami se rozbrečel jako malé děcko! Nakonec si z reality show odnesl zaslouženou výhru a vlasy nechal opět dorůst. Jenže Dobromila si hlavu neoholila z trucu, ale kvůli prohrané sázce!

"Mám takový zvláštní talent. A to je obklopovat se dobrými lidmi," spustila na začátku. Poté z ní vyšlo, že přišla splnit sázku, kterou prohrála. Z tašky vytáhla strojek a oholila si celou hlavu. Nezastavily ji ani výkřiky zděšené poroty a šokovaného publika, kteří jí v tom chtěli zabránit.

Fotogalerie
4 fotografie

Prohrála sázku, vlasy musí pryč!

Dobromila se vsadila s kamarádkou, že za měsíc přibere 15 kilo jako Renée Zellweger kvůli postavě ve filmu Deník Bridget Jonesové. "Nepodařilo se mi to, přibrala jsem jen 12 kilo, takže jsem sázku prohrála," řekla nám Dobromila, která tak přišla do Talentmanie s děsivým úkolem, úplně si oholit své dlouhé vlasy.

Když vytáhla strojek, všem ihned došlo, co se chystá udělat. "Ježíš, Ježíš!" Zareagoval šokovaně Troška. A Šeredová se také zmohla jen na jedno: "Ne!" Dobromilu však nezastavilo nic a v průběhu pár vteřin se své hřívy nadobro zbavila. Poté odešla klidným krokem z pódia. "Asi 10 let žiji v zahraničí a po tomto představení si myslím, že se všichni u nás doma zbláznili," zhodnotila výstup Šeredová.

Ale i přesto diváci a mužská část poroty posunuli statečnou ženu dále. "Postup jsem nečekala," přiznala Dobromila, která ani s odstupem času nelituje toho, co udělala. "Mně se to zdá fajn. Teď si to stříhám trojkou každý den. Je to parádička, " říká se smíchem.

Po Vladkovi se slehla zem

Dobrovodský za vítězství ve VyVolených dostal 11 milionů, které už prý ale prošustroval. Zbyl mu jen byt na pražské Harfě. Poté se dokonce musel vrátit za plotnu. Jako kuchař nastoupil do jedné prestižní pražské restaurace na Staroměstském náměstí, odkud ho však brzy vyhodili. Nechal si narůst dlouhé vlasy, nekomunikuje se světem a odjel do ciziny.