"Nezlobte se, ale nebudu se k tomu vyjadřovat, je to ještě příliš citlivé," řekla Novému času Zulfizer, která učí na katedře klávesových nástrojů v Banské Bystrici. Zulfizer se o manželovi víc nechtěla vyjadřovat, ale po osobní sekretářce aspoň vzkázala, že je na manžela pyšná. "Paní Zázrivá je ráda, že se manželovi daří, ale rozhovory poskytovat nechce."

Byl bez práce, tak ho opustila

Rodačka z Tádžikistánu bydlela po rozvodu s Mariánem u své kamarádky ve východoslovenské obci Horná Mičina. Tady už podle svědků nebydlí, zařídila si své vlastní bydlení.

Zulfizer vystudovala pedagogickou fakultu v Rusku a posléze jedenáctiletou speciální klavírní školu. "Měla dvě zaměstnání, učila ve dvou školách a přitom ještě studovala. Neustále jsme bydleli v podnájmech, ona pracovala, já ne," přiznává Marián.

"Ekonomické věci nás rozdělovaly. Asi už toho měla dost. Nemohl jsem jí ani nikam pozvat na večeři, maximálně jsem jí přinesl květy. Každá žena má svoje touhy a ty jsem bohužel nesplňoval," kaje se zpěvák.

Kvůli lenosti neměli děti?

Dalším problémem v manželství Zázrivých byla nadváha a překvapivě i děti.

"Ona hodně toužila po dětech a někdy jsme to nechávali osudu, ale zřejmě jsme byl trochu zaskočený. Bál jsem se, že nejsme zajištění. Byl jsem pomalý, těžký a apatický," hází si popel na hlavu pěvec.

I když si Marián všechny chyby uvědomuje, Zulfizar zpět už asi nedostane.