"Přál bych si, aby se mi ozvala," prosí přes čas.sk talentovaný rodák z Popradu. "I když žiji u sestry, cítím se na světě sám, nemám nikoho. Exmanželka si už dnes žije svůj život, vůbec spolu nemluvíme a nic o ní nevím. Moc bych si přál, aby se mi ozvala a aspoň na chvíli bychom se sešli," přeje si Marián, který svým andělským zpěvem v soutěži Česko Slovensko má talent všechny okouzlil.

Dal by vše za jediné setkání

Smutný pěvec se s manželkou, se kterou žil 14 let, rozvedl před rokem. Na vině prý byla jeho tloušťka. "Vážil jsem 150 kilogramů, a to se mé ženě nelíbilo. I když jsem zhubl 40 kilo, stejně mě opustila," říká Marián.

"Rozvod byl tichý a oba jsme to těžce rozdýchávali. Pro mě je to stále čerstvé a bolí to. Jsem z toho stále moc smutný. Život se mi úplně zvrtl. Měl jsem tak hodnou manželku," běduje Zázrivý.

Mariánova žena Zulfizer pochází z Tádžikistánu a je prý velmi nadanou klavíristkou. "Vůbec nevím, jestli mě viděla v televizi. Moc by mě potěšilo, kdyby ano," doufá zpěvák s rozervaným srdcem.

Sám Marián se o kontakt s exmanželkou nepokusil. "Každý by měl respektovat soukromí, není mým majetkem. Už jsem o ni bojoval, ale když jsem pochopil, že je to marné, přestal jsem," říká pěvec.

Fotogalerie
2 fotografie