Každý z nás potřebuje nějaký ten koutek pro sebe, kam se může zašít, když chce být sám nebo jen s několika nejbližšími kamarády, protože přeci i muži mají „své dny“. Pokud již máte takovéto své místečko, ale chybí vám v něm pohodlné sezení, bude se vám líbit Láďova nová vychytávka, která je jako na míru dělaná právě do chlapské trucovny v garáži či dílně. Z obyčejné plastové přepravky na nápoje, kterou má doma každý z nás, si snadno a rychle vyrobíte pohodlné a stylové sezení.

Co budete potřebovat:

  • plastová přepravka na pivo

  • OSB deska (dřevoštěpková deska)

  • přírodní provaz

  • přímočará pila

  • elektrická bruska

 

Postup:

1. Přepravku postavte na OSB desku a obkreslete obvod jejího dna. Podle nákresu vyřízněte a okraje zbroušením začistěte.

2. Přepravku otočte dnem vzhůru a položte na ni na míru vyříznutou a dobře začištěnou desku.

3. Na několika místech při krajích vyvrtejte do desky díry, kterými provlékněte provázek nebo drátek, pomocí kterého ji připevněte k přepravce. A posezení je hotovo!

4. Pokud se vám nelíbí originální barva přepravky, můžete jí klidně přestříkat libovolnou barvou určenou na plastové povrchy.

Další vychytávky všeho druhu, pro kutily, zahrádkáře a všechny, kteří si rádi usnadní život originálními nápady, najdete v dalším díle oblíbeného pořadu VYCHYTÁVKY LÁDI HRUŠKY, který běží v neděli ve 12:50 hodin na Primě.