Britský herec nafotil odvážný plakát k propagaci nového filmu. Zatímco ale Craig zůstal v kvádru, herečka Rooney odhodila svršky. Plakát k filmu ale někomu přijde nemorální, proto se neobjeví na na billboardech v některých zemích. Alternativní verze obsahuje datum premiéry filmu. Nápis herečce obnažená ňadra zakrývá.

Craig, který se proslavil rolí agenta Jamese Bonda, bude hlavní hvězdou remaku filmu Muži, kteří nenávidí ženy natočeného podle bestseleru švédského spisovatele Stiga Larssona. Film měl ve švédském znění takový úspěch, že se producenti rozhodli ho zfilmovat i v angličtině.

Video
Video se připravuje ...

Trailer: Muži, kteří nenávidí ženy Falcon

Původní adaptaci stejnojmenného kriminálního románu švédského autora Stiga Larssona v roce 2009 natočil ve švédštině režisér Niels Arden Oplev, stejně jako další dva filmy na motivy trilogie: Dívka, která si hrála s ohněm a Dívka, která kopla do vosího hnízda.

Anglickou verzi režíroval David Fincher, scénář napsal Steve Zaillian a produkce filmu pro Sony Pictures se ujal Scott Rudin. Snímek se má dostat do kin v roce 2012, ale už nyní se uvažuje o natočení anglických verzí zbylých dvou dílů Larssonovy trilogie Milénium. Švédský spisovatel Larsson,  zemřel roku 2004 na infarkt ve věku padesáti let.

Fotogalerie
3 fotografie