Ten se před pár dny vrátil ze svatební cesty ve francouzské Polynésii a dovolenou má až do pátku. A neprohloupil, např. Petra Faltýnová ukázala víc, než bylo v plánu.

Fotogalerie
7 fotografií

Ačkoli nejlépe placenými modelkami přehlídky byly podle informací Blesku hlavní hvězdy Pavlína Němcová (35) a Mahulena Bočanová (41), která svými dokonalými křivkami "strčila do kapsy" o generaci mladší kolegyně, největší úspěch sklidila Petra Faltýnová. Té totiž z pěkně utaženého korzetu vykouklo ňadro téměř i s bradavkou. Naopak vůbec nakonec nepředváděla Zuzana Rosáková (29). Krátce před přehlídkou ji prý píchla vosa a modelka kvůli alergické reakci otekla.

Vedle modelů luxusních značek jako Lise Charmel, Kenzo nebo Galliano se však Top Secret mohla pochlubit i nevšední hudební produkcí. Se svou "kouzelnou nahrávací skříňkou" v Hiltonu vystoupil Ondřej Ruml, který zcela odzbrojil Mareše, když se moderátor pokoušel do Rumlova vystoupení také zapojit.

"Tady je nějaká šlapka," zkoumal Mareš nahrávací zařízení, díky němuž Ruml předvedl píseň Don´t Worry. "No, o tom víš víc ty," uzemnil Mareše Ruml v narážce na moderátorovu aféru s prostitutkou. "Tak to už žádnou hudbou nepřekonáme," dodal Mareš s bezelstným úsměvem.

Podrobnosti o svatební cestě Leoše Mareše čtěte v zítřejším Blesku