Meghan má za sebou první sólový projekt coby vévodkyně. Podílela se totiž na vydání kuchařské knihy, jejíž výtěžek poputuje na charitativní účely. Nejenže se objevila na obálce a k publikaci napsala předmluvu, ale teď navíc knihu i propaguje. 

Ve čtvrtek tak nemohla chybět na speciálním obědě v Perk’s Field přímo před Kensingtonským palácem. Společnost jí dělal nejen choť Harry (34), který se držel pár kroků za ní a přenechal veškerou slávu Meghan, ale také její maminka Doria Ragland (62).

Ta byla vskutku největším překvapením akce. „Ahoj, jsem máma Meg,“ představovala se jednotlivým dámám, které připravovaly pokrmy dle svých receptů zveřejněných v knize. Doriu jídla velmi zaujala, především zelená rýže. Dokonce slíbila, že všechny recepty sama vyzkouší a bude se všem chlubit, že se setkala s jejich autorkami.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Všem také zdvořile odpovídala na jejich dotazy a prozradila, že na dceru je velmi pyšná. Zkrátka ukázala, že je pro Meghan skvělým vzorem a oporou a nedělá jí problém vystupovat na společenských událostech. Jen těžko říct, jak moc by se při podobné příležitosti dokázal ztrapnit její bývalý muž a otec vévodkyně Thomas Markle (74), který už se několikrát do královské rodiny opřel v médiích.

Vévodkyně ze Sussexu mohla být ale spokojená, akce proběhla naprosto bez chybičky. Ona sama ostatně přítomným dámám, s nimiž se uvítala přátelským objetím, pomáhala s vařením a předvedla, že za plotnou se neztratí. Jedna z kuchařek pak slíbila, že ze své pochutiny schová dvě porce právě pro Meghan a jejího muže Harryho. „Ach, děkuji. Vezmu si to domů a dám si to k večeři,“ cituje brunetčinu nadšenou reakci časopis People.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
118 fotografií