Fotografové Blesku totiž bývalou tanečnici už zkraje srpna, kdy prosákly první informace o krizi manželství s Růžičkou, přistihli v ulicích Chomutova. Tehdy zamířila do budovy, v níž sídlí nejen ordinace klinické psycholožky, ale také psychiatrická ambulance.

Vyhrál hokej

Na vině tak může být nečekaný rozpad zdánlivě idylického vztahu. »Růža« s Maruškou svou lásku pravidelně dokumentovali na internetu jedním selfíčkem za druhým, to poslední však přišlo na konci června – v den jejích třicetin! Od té doby se po hokejovém kouči na profilu Růžičkové slehla zem… Důvod? Její největší kamarádka Ája na stránkách Blesk.cz naznačuje, že u trenéra vyhrálo nad rodinou jeho povolání. „Napadlo vás někdy, že to může být i z Vláďovy strany?! Že upřednostňuje víc hokej než rodinu?“ napsala Ája.

Vystěhoval ji?

Zdá se, že kapitán zlatých hochů z Nagana to skutečně bere s klidem. Na předsezonní tiskové konferenci měl úsměv od ucha k uchu, to u Marie podle všeho převládá smutek. Na sociální sítě sice dál přidává fotky, ovšem už jen s dcerkou Lejlou, sama na nich má křečovitý úsměv. Podle informací Blesku jí navíc Růžička pronajal byt v centru Chomutova. Není se tedy čemu divit, že Marie mohla skončit na prášcích…

Fotogalerie
33 fotografií