Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tělo modelky (†20) našli viset z jachty starého miliardáře: Zabila se kvůli rozchodu?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lm - 
5. září 2018
13:33

Byla mladá, krásná, slavná a celý život měla před sebou. Australskou modelku Sinead (†20) našli v pátek oběšenou na jachtě mexického miliardáře v Řecku. Podle řeckých médií mohlo jít o sebevraždu kvůli drsnému rozchodu.

Sinead McNamara (†20) byla nalezena v pátek bez známek života zamotaná v provazech na zádi luxusní superjachty mexického miliardáře Alberta Baillèrese (84), která byla zakotvená v Argostoli na Kefalonii. Předběžné ohledání neodhalilo žádné známky cizího zavinění a podle řeckých médií zatím vše nasvědčuje tomu, že spáchala sebevraždu.

Australská modelka, která měla na Instagramu desetitisíce fanoušků, na jachtě pracovala jako stevardka od května. Osudný den měla mít poslední směnu a druhý den se měla setkat se svou rodinou, která za ní přicestovala z Austrálie a společně si užít dovolenou v Řecku.

Její spolupracovníci policii řekli, že se mladá kráska nedokázala vyrovnat s drsným rozchodem. Krátce před tragédií měla mluvit se svým kolegou, který na jachtě pracuje jako člen ochranky. Jen zhruba čtvrt hodiny nato pak měla skočit přes palubu, patrně s omotaným provazem kolem krku.

Podle koronera bylo příčinou smrti oběšení. Rodině modelky vzkázal, aby za Sinead nechodili do márnice. Prý by ji „v takovém stavu neměli vidět“. Rodina modelku pohřbí v Austrálii. Policie případ nadále vyšetřuje a zatím nechce sdělovat další podrobnosti.

Dekameron ( 5. září 2018 23:35 )

to spíš vnuk nebo syn dědka a jeho kámoši...

Dekameron ( 5. září 2018 23:32 )

..vypadá to že ji klasicky na tzv. párty =na orgiích zfetovali a hromadně znásilnili a pak se jí zbavili..není to určitě poprvé..stopy zameteny, čili jsou v tom namočená nějaká velká zvířata, co podplatili policii aby to uhráli na sebevraždu..proto ji příbuzní nesměli vidět...kvůli stopám násilí dalších stran co by si nezpůsobila....

osol ( 5. září 2018 22:15 )

s kym sa rozisla? drogy tam budu urcite

bre-burda ( 5. září 2018 15:02 )

Ať hledám, jak hledám, v článku není ani slovo, že něco měla s majitelem jachty. Jen že tam pracovala jako stewardka. Halt, lidi mají fantazii ...

bullshit ( 5. září 2018 14:49 )

Modelka ( zapomněli napsat - krásná ) se až po uši zamilovala do staříka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání