Charismatický herec s manželkou Barborou (35), kterou si tajně vzal v červnu 2015, prý po dítěti dlouho toužili. „Jsem rád, že to vyšlo. Zvažovali jsme totiž, že to zkusíme i jinak,“ prozradil před časem v rozhovoru pro slovenský týdeník Šarm. Když mu žena oznámila těhotenství, byl to pro něj ten nejkrásnější dárek.

Hned si prý začal hledat různé věci na internetu a řádně se na otcovství připravovat. Teď už má ale zřejmě vše připraveno, jelikož Barbora by měla porodit už teď v srpnu.

Dvojice už navíc zná i pohlaví a stihla vybrat i jméno. „Syn se bude jmenovat Teo. Já jsem vybíral, chtěli jsme krátké jméno, protože příjmení Jackuliak je dlouhé,“ popisoval představitel Karpíška v retroseriálu Vyprávěj. Kromě toho prý bude mít dítě hned dvě příjmení!

„Nakonec nám to vyšlo tak, že se bude jmenovat Teo Henter Jackuliak, protože manželka si nechala i svoje příjmení. Jde o to, že z jejich rodu je ona poslední, kdo by ho mohl uchovat. Až bude syn velký, po osmnácti si to může změnit,“ dodal šťastný Jackualiak.

Ten si v letošním roce prožil ale i dost krušné chvíle plné smutku. V dubnu mu totiž zesnula sestra Jana. Zabila ji přitom stejná nemoc jako jejich tatínka, praskla jí totiž největší mozková tepna.

VIDEO: Připomeňte si Jackuliakovo drsné řádění v Ordinaci: Zbitá a spoutaná Dana Morávková!

Video
Video se připravuje ...

Zbitá a spoutaná Dana Morávková: Zastřelí v Ordinaci svého partnera? TV Nova

 

Fotogalerie
26 fotografií