Před dvěma lety vztah sportovního moderátora Michala Hrdličky a excelentní tenisky Karolíny Plíškové vypadal díky jeho ostudným eskapádám ve filmových Karlových Varech na rozchod. Brzy mu však bylo odpuštěno a kající se fešák dostal druhou šanci. A poté jako bonus k usmíření z něj šestá nejlepší tenisová hráčka světa udělala manažera.

Video
Video se připravuje ...

Utajená svatba Hrdličky s Plíškovou v Monaku! Dvanáct hostů a dcera Borhyové družička David Turek

Dnešním dnem postoupil ještě výš – stal se manželem Karolíny, jež přijala jeho žádost o ruku. Svatba se nekonala v Česku, ale v atraktivním Monte Carlu.

Nevěsta, kterou i na večírcích potkáte v džínách a v koktejlkách, sukýnce či jiné ženské garderobě se evidentně příliš necítí, svému stylu dostála. Karolina ikonou módy není a o to více mile mě její outfit nevěsty překvapil. Oceňuji, že si nechtěla jako mnohé jiné hrát ve svůj velký den na princeznu.

DETAILY ZE SVATBY MICHALA HRDLIČKY A KAROLÍNY PLÍŠKOVÉ ČTĚTE ZDE >>>

Dobré, patřičně přirozené líčení, neméně přirozeně působící romantický účes a naprosto jednoduchá, podprsenku nepřipouštějící a sošná záda tenistky odhalující róba jejímu stylu garderoby konvenuje. Je to milé, civilní, pro jiné inspirativní. Ženich s nagelovanou kšticí ke své drahé naprosto ladil.

V TIŠTĚNÉM BLESKU ČTĚTE: HRDLIČKA EXKLUZIVNĚ PROMLUVIL O TOM, CO BYL ZÁSADNÍ ZLOM VE VZTAHU S KAROLÍNOU PLÍŠKOVOU

 

Fotogalerie
34 fotografií

Více o stylu Karolíny Plíškové čtěte ZDE