I když se Simona Krainová tváří, že nežárlí a je nad věcí, tak občas se dokáže proměnit v pěknou fúrii. "Na manžela strašně žárlím! I když to někdy nevypadá, tak si to své hnízdo bráním jak lvice. Všechno má své meze a běda té, která by chtěla víc, než je zdrávo. Rozhodně bych pro ránu nešla daleko," svěřila se Blesk.cz modelka, která s manželem zanedlouho oslaví desetileté výročí jejich svazku.

"Samozřejmě, že jsme manželské krize měli, kdo je v manželství nemá. Ale vždy jsme si uvědomili, že jsme rodina a v tom je naše síla. Kdyby nebyly krize, bylo by to divné. My jsme s Karlem hned naskočili do rozjetého vlaku, otěhotněla jsme tři měsíce poté, co jsme se dali dohromady a v šestém měsíci jsem se vdávala. Takže jsme se spolu učili žít za pochodu a až teď, když jsou kluci velcí a máme vše zaběhlé, si užíváme jeden druhého. Strašně rádi jezdíme na víkendové pobyty do spa, baví to i naše kluky, kteří od dvou měsíců chodili na plavání, aby se s vodou skamarádili. Máme totiž na venkově bazén a trnula jsem hrůzou, aby se neutopili," netají se Simona.

A právě i tento víkend vyrazila rodinka do Nízkých Tater. "Kluci jsou od rána  v bazénu, ale já dám přednost saunování a masážím. Opět toho mám tolik, že potřebuji vypnout," dodala modelka, která se po letech vrátila k běhání. "Chodím téměř každý den, čistím si hlavu a udržuji se ve formě. Na podzim chci představit svůj projekt, který vyžaduje, abych byla v té nejlepší formě," naznačuje Krainová.

VIDEO: Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií