„Dva týdny budeme s mou dcerou Kačenkou relaxovat u moře, na což se hrozně moc těším, bude to taková dámská jízda," raduje se Marta. „Po návratu se musím také pověnovat všem přátelům, na které nebyl v tom šrumci po skončení kariéry čas."

„Letní čas bych chtěla také využít k práci na své knize, kde bude popsáno, jak jsem všechny ty události viděla já," svěřila své plány na léto Kubišová, která má letos jediné vystoupení. 30. září oslaví 100. výročí od založení republiky na koncertě Příběh hudby v Obecním domě, kde vystoupí spolu s Richardem Müllerem (56), Vojtou Dykem (32), Davidem Kollerem (57), Anetou Langerovou (31) či Dagmar Peckovou (57) za doprovodu kapely Petra Maláska (53).

Pokusný králík

„Jsem zdravá,“ hlásí razantně Marta a vyvrací tím nedávné spekulace o jejím špatném zdraví. „Byla jsem jen takový pokusný králík, protože jsme zkoušeli nové léky, ale jsem v pohodě a vše je, jak má,“ vzkazuje legendární zpěvačka, která minulý rok oslavila již 75. narozeniny. Odpočinek se však podle jejího vyprávění rozhodně nekoná a agendu vyřizuje téměř každý den.

VIDEO:  Marta Kubišová poprvé v reklamě! Vzala jsem to kvůli psovi!

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová poprvé v reklamě! Vzala jsem to kvůli psovi! Energon reality

 

Fotogalerie
33 fotografií