Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Elektrokoloběžka se střetla s náklaďákem: Muž (†60) byl na místě mrtvý

Řidič elektrokoloběžky při nehodě zemřel.
Řidič elektrokoloběžky při nehodě zemřel.  (Autor: FTV Prima)
Autor: ČTK, lm - 
26. května 2018
21:30

Řidič elektrokoloběžky podlehl v sobotu kolem poledne smrtelnému zranění, které utrpěl po střetu s nákladním autem v obci Čenkov na Příbramsku. Místo nehody na silnici 118 bylo uzavřeno, na místě zasahovali policisté a záchranná služba.

Tragédií skončila vyjížďka 60letého muže z Příbramska na elektrokoloběžce. V těsné blízkosti železniční tratě měl řidič vážnou nehodu. "Při této nehodě došlo ke střetu nákladního automobilu a muže na elektrokoloběžce," řekla FTV Prima středočeská policejní mluvčí Eva Hašlová.

Podle svědků muž spadl přímo pod kola těžkého návěsu, přičemž se velmi vážně zranil. I přes okamžitou pomoc svědků a následně i záchranářů se řidiče elektrokoloběžky oživit nepodařilo. "Následkem střetu bohužel utrpěl muž na elektrokoloběžce vážná zranění, kterým na místě podlehl," dodala mluvčí.

Případem se nyní zabývá policie. Podle svědků jela koloběžka i nákladní auto ve stejném směru a kamion chtěl zřejmě pomaleji jedoucí vozidlo před zatáčkou předjet. Řidič koloběžky se kolose mohl zaleknout, nebo ho mohla smést tlaková vlna.

Jindra Rybar ( 30. března 2019 20:57 )

Vy asi budete student/ka medicíny. Jenom tihle se vyjadřují o lidech na 50 takhle.Kde berete tu drzost označit 60letého člověka za dementa? Nevydíte si do tlamy. Vím o mnoha lidech, kteří v 85letech bez koplikací zvládají řízení prostředků (jachty, letadla, vrtulníky o kterých se Vám nikdy nezdálo. Prot ty chudší starší lidi jsou tyto dopravní prostředky určeny pokud by jel na kole bylo by to OK?. Podobná situace se mi stala když mi bylo 19 taky mě objížděl nákladní vůz s vlekem a shodila ma tlaková vlna, jsem taky dement, našstěší jsem se spadl na druhou stranu. Škoda že mi to nemůže říct do oči a schováte se za anononymní přezdívku, to by jste schytala šěst ran do klobouku a sednou do řepy. Pak bychom za slintajícího dementa mohli s klidem označit Vás.

TeplaBuchta ( 26. května 2018 22:09 )

 60!!!!!letý dement na elektrokoloběžce - co dodat😁😁 Snad z toho řidič návěsu nebude mít nějaké trauma, že přejel dementa..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání