Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka lhala vojákovi, že se jejich dítě narodilo mrtvé. Miminko prodala

Autor: shp - 
21. května 2018
06:13

Když mu řekla, že jejich dítě zemřelo při porodu, byl zdrcený. Seržant Steven Garcia (24), voják nasazený v Jižní Koreji, smrt novorozence oplakal. Když se ale vrátil domů do Spojených států, zjistil, že mu vlastní manželka lhala. Marina Garcia (31) prodala dítě svým známým, protože chtěla zamaskovat fakt, že její manžel nebyl jeho biologickým otcem.

V lednu letošního roku Marina tvrdila všem, že na svět přivedla holčičku, ale byla mrtvá. Jejího muže, který byl tou dobou služebně v Soulu, to zdrtilo. „Když jsme o tom mluvili se sestrou, bylo to velmi emotivní. Plakali jsme spolu přes telefon. Bylo to zničující,“ řekl Steven TV KVOA.

Jenže pravda byla taková, že žena porodila až 2. února. Na svět však v Arizoně nepřivedla dívku, ale chlapce. Toho předala svým známým Alex a Leslie Hernandezovým z Texasu. Podle příbuzných Stevena si za to nechala zaplatit. Pár, který zadrželi na silnici, to však popírá.

Dopaden byl kvůli rychlé jízdě. Silničnímu policistovi se nezdálo jejich podezřelé chování. Byli viditelně nervózní. Dítě jim bylo odebráno a umístěno do dětského domova. Steven však dělá vše, co může a bojuje za to, aby byl chlapec svěřen do jeho péče. A to i přesto, že ví, že není biologickým otcem.

Hernandezovi se přiznali k podvodu s rodným listem a byli odsouzeni ke čtyřleté podmínce. Marina má z ostudy kabát a čekají ji taktéž opletačky se zákonem. Chlapec, kterému Stevenovi příbuzní začali říkat Leo, se snad dočká lásky, kterou si zaslouží. Chce mu ji dát někdo, kdo ani není jeho krev.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání